EXPORTEMBALLAGE

TRÄEMBALLAGE

Vi är certifierade tillverkare av träemballage för internationell handel

KD56
ISPM15 Nextpack Sweden AB
KD56
ISPM15 Nextpack Sweden AB

Specialanpassade plywoodlådor vid krävande transporter

Plywoodlådor används med fördel vid krävande transporter.
Kombinationen av hög tålighet och låg vikt gör dem till stabila och kostnadseffektiva förpackningar som verkligen står pall.

Tack vare det korslagda faneret är de betydligt mer klimattåliga och formstarka än massivt trä och spricker inte när det utsätts för olika väderförhållanden. Det gör att både varor och lådor hålls intakta vid leveransen.

Nextpack erbjuder både standardiserade och kundspecifika plywoodlådor i olika storlekar. Är ni i behov av specialanpassade transportlådor i plywood, hör av er till oss så diskuterar vi vilken typ av låda och emballage som passar ert gods bäst.

Vi löser ert emballagebehov!  Kontakta oss och vi hjälper er med rätt emballage för ert gods.

Nextpack erbjuder både standardiserade och kundspecifika plywoodlådor i olika storlekar. Är ni i behov av specialanpassade transportlådor i plywood, hör av er till oss så diskuterar vi vilken typ av låda och emballage som passar ert gods bäst.

Kyl & Fryslådor

Lådor isolerade med cellplast i olika tjocklek beroende på årstid och destination. Fryslådor kyles med torris, för att förlänga tiden som det är fruset kan vi komplettera med  kylklampar av salt som binder kylan. Kyllådor är lådor som kyles med kylklampar.

Konstlådor i trä

Konstföremål och ömtåligt gods behöver packas i skyddande lådor. Vi bygger lådor anpassade till godset med stötdämpande material, handtag, hjul eller vad som nu behövs.

Snickeri med tillverkning av produkt- och transportanpassade träemballage samt under hantering i sam­band med lastning, omlastning och lossning utan att skadas.

Wellemballage

Specialanpassade förpackningslösningar med wellemballage

Wellemballage är ett material tillverkat av våfflat wellpapp som huvudsakligen används vid lådtillverkning, lådinredningar och som stötdämpare. Gemensamt för allt wellmaterial är dess vågskikt som graderas från A till F, beroende på vågornas avstånd och höjd. Materialet är unikt då det lyckas kombinera styrka och styvhet med stötdämpning och flexibilitet.

Wellpappens styrka avgörs vid tillverkningen och kan bli lika hårt som plywood. Antalet skikt fastställer materialets vikt samt vilken belastning förpackningen kan hantera. På Nextpack erbjuder vi Heavy Duty wellemballage. Detta emballage är tillverkat av riktigt stark well för högsta möjliga skydd och säkerhet vid värdefulla försändelser.

När ska man välja wellemballage?

Wellemballage har ett stort antal användningsområde och är en både lätt och tålig förpackningslösning. Det finns ingen större konkurrens vid val av förpackningsmaterial då man ser till materialets styvhet i förhållande till materialinsatsen. Tillverkningen är kostnadseffektiv och vid stora serier med många lådor är detta val mycket priseffektivt.

På Nextpack har vi stor erfarenhet av wellemballage vid försändelser av farligt gods och har koll på alla regelverk kring detta. Transporter av mycket farligt gods kan på grund av materialets lätthet ske med flyg. Emballagets låga vikt resulterar då i en billigare flygfrakt.

Specialanpassat wellemballage

På Nextpack köper vi in wellemballage och kan göra beställningar anpassade exakt efter våra kunders önskemål och behov. Eftersom wellpapp är mycket anpassningsbart går det att tillverka förpackningar i nästan alla typer av konstruktioner, färger, storlekar och tjocklekar.